Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Swiiiiiscchhhh

Ja, så lät det i öronen när vi gick till och från bilen. Till och med nu när vi är inne i lägenheten låter det likadant. Den där omtalade stormen är tydligen på väg, även om jag hoppas på att den väljer att dra någon annanstans.

Vi körde en snabb tur ner till jobb efter lunch för att hälsa på. Kan ärligt erkänna att jag inte alls saknar att jobba. Jag älskar att vara hemma med min lilla Loppa. Det är ju världens bästa jobb. Vi kom hem för en liten stund sedan och Agnes håller på att somna. Snart kommer Emil hem. Bara fyra dagars jobb till sen är hela familjen hemma tillsammans. Nu räknar jag verkligen ner!

Ikväll är det undanplockning och städning som gäller här hemma. Inte så kul, men välbehövligt! Men först väntar god middag. Skrev häromdagen att det skulle bli enchiladas, men jag blandade såklart ihop det. Fajitas är det som väntar. MUMS! Efter en helg där matintaget varit katastrof är det nu dags att ta sig i kragen igen. Nu skall jag njuta av lugnet en liten stund och snart kommer Emil hem. Hoppas att han inte blåser bort på vägen bara….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 + = två