Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Egoist?

Ibland vaknar Agnes en stund efter att man nattat henne på kvällen, som att hon tagit en liten nap och då vill hon inte sova igen. Idag är en sån dag. Efter 20 minuter vaknade hon och trots flera omnattningsförsök sover hon inte. Hon ligger på golvet med Emil och är mer snackig och taggad än någonsin. Mysigt, jodå, men ändå vill jag bara att hon skall sova. Denna stunden på kvällen är den enda stunden på en hel dag som jag får bara vara jag och även om det kan låta egoistiskt så behöver jag den. Jag spenderar all min vakna tid med denna lilla loppa och som jag sagt innan; det är världens bästa jobb. Men jag behöver lite tid till att ta det lugnt och vila upp mig också… Konstigt nog får man lite dåligt samvete av sådana här tankar… Hrmmm, livet som morsa eller?!

En reaktion på ”Egoist?

  1. Du ska INTE ha dåligt samvete. Även om man älskar sitt mammajobb så behöver man även där små pauser få man får göra lite vad man vill. Vet inte hur många gånger jag räknat ner tills klockan skulle slå 19 så Axel skulle nattas så man kunde få några timmar egentid på kvällen innan det är dax igen. Helt naturligt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 + fyra =