Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Regn

Idag har vi varit ute på stan hela dagen. Reseapoteket behövde sig en uppdatering. Speciellt nu när vi har en liten bebis som skall med. Lite ipren, Vätskeersättning, saltlösning och solskydd fick följa med hem. Gött! Dock glömde jag Vätskeersättning till oss, men det får jag ta en annan dag.

När vi var på väg ner på stan öppnade sig himlen. På med regnskyddet fort och upp med paraplyet. Agnes skulle envisas om att sitta med huvudet utanför regnskyddet. Man kan ju faktiskt missa något annars. När hon sedan förstod att det var vatten som kom så lapade hon i sin vatten från regnskyddet som en liten katt. Som jag skrattade.  Lite skit rensar magen antar jag.

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta + = 11