Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bananapancake

Idag provade jag något nytt till lunch.  Ofta äter jag samma saker dag in och dag ut, men idag gick jag utanför boxen. Bananpankaka blev dagens lunch.

Det var helt okej, men inte mycket mer än så. Kändes mer som en efterrätt och det var väldigt mäktigt och jag orkade inte allt. Så att halvera receptet är definitivt ett tips.

Jag hade i:

2 ägg
2 bananer
1 nypa salt
Smör att steka i

Mosa bananerna, i med ägg och salt, vispa upp. Stek.

Servera med lite turkisk yoghurt eller naturell kvarg.

image

image

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre × 8 =