Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Min favorithögtid

Min favorithögtid är utan den minsta tvekan JULEN. Jag älskar allt som har med julen att göra. Stämningen, maten, pyntet, att få vara med familjen. Ja, verkligen allt! Jag ser framemot den tid som kommer nu även om det börjar bli mörkt lite väl tidigt på kvällen. Men med lite tända ljus i lägenheten och en soffa att krypa upp i tillsammans med min fina familj blir det bara mysigt.

Tänk att vi detta året skall få fira jul med Agnes. Vår dotter. Så häftigt! Förra året låg hon i magen och om jag inte minns helt fel var jag i V. 26 då. Enda anledningen till att jag kommer ihåg det är för att jag låg i vinterkräksjukan precis över julen, så jag kunde inte fira jul med Emils familj. Väldigt tråkigt. Blanda kräksjukan med gravidhormoner och en som älskar julen, så kan ni ju tänka er hur det var, haha! Men denna julen skall bli desto bättre. Titta bara på denna lilla tomtenissan… Kan ju inte bli annat än bra.

2013-10-09 13.41.26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 1 – Presentation av min lista
Dag 2– Det här är jag
Dag 3 – Här bor vi
Dag 4 – Det här är ni
Dag 5 – Mina favoritbilder just nu
Dag 6 – Min familj
Dag 7 – 10 saker som ni inte visste om mig
Dag 8 – Mina vänner
Dag 9 – Bästa dagen under 2013
Dag 10 – Sämsta dagen under 2013
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – En perfekt kväll
Dag 13 – Någon jag älskar
Dag 14 – Innan jag blir 30 skall jag…
Dag 15 – Jag och Emil
Dag 16 – När jag blir stor
Dag 17 – Min sämsta egenskap
Dag 18 – Min bästa egenskap
Dag 19 – Något jag ser framemot
Dag 20 – Vilka sporter utövar/har jag utövat
Dag 21 – Mitt favoritsmycke
Dag 22 – Det här får mig att gråta
Dag 23 – En dag jag skulle vilja uppleva igen
Dag 24 – Något som får mig att må bra
Dag 25 – Någon jag skulle vilja träffa
Dag 26 – Det här är jag rädd för
Dag 27 – Mina intressen
Dag 28 – Min favoritmusik
Dag 29 – Bilder från förr
Dag 30 – Min favorithögtid
Dag 31 – Månaden som gått
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 × = två