Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Passpromenad

Efter lunchen gick jag och Agnes ut på en liten promenad för att hämta hennes pass som kommit. Haha, alltså det fotot. Det ser ut som att det bara är två kinder som skall ut och resa. Två väldigt gosiga kinder dock! Lite smått galet att det passet varar i fem år. Hon kommer ju att ha ändrat sig massor tills dess.

2013-10-30 13.57.18På vägen hem gick vi förbi lekplatsen där Loppi ville gunga. Det tycker hon är skoj! Nu sussar hon sött i sin säng och jag funderar på att ta en liten paus jag med. Ikväll väntar Tikka Masala och städning.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 × = fjorton