Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Månaden som gått

Så, då har vi kommit till den sista dagen på min lilla lista. Månaden som gått. Oktober har varit en skön månad. Vi har blandat aktiviteter med att bara vara hemma och mysa vilket känns som det perfekta kombinationen. Agnes växer och jag njuter så av att få vara med henne varje dag. Denna månaden har hon utvecklats mycket och det är så kul att se henne förvandlas från en liten bebis till att bli ett barn.

Vad säger ni? Har det varit kul att läsa listan? Kanske något som  ni inte visste innan och som jag kanske inte alltid skriver om? Jag tycker iallafall att det har varit kul och lite utmanande att skriva om något nytt varje dag.

Imorgon jobbar Emil sin sista dag på fyra veckor och det skall bli så skönt att ha vår lilla familj samlad. En hel månad skall vi njuta tillsammans. Nu ser vi fram emot november…

Dag 1 – Presentation av min lista
Dag 2– Det här är jag
Dag 3 – Här bor vi
Dag 4 – Det här är ni
Dag 5 – Mina favoritbilder just nu
Dag 6 – Min familj
Dag 7 – 10 saker som ni inte visste om mig
Dag 8 – Mina vänner
Dag 9 – Bästa dagen under 2013
Dag 10 – Sämsta dagen under 2013
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – En perfekt kväll
Dag 13 – Någon jag älskar
Dag 14 – Innan jag blir 30 skall jag…
Dag 15 – Jag och Emil
Dag 16 – När jag blir stor
Dag 17 – Min sämsta egenskap
Dag 18 – Min bästa egenskap
Dag 19 – Något jag ser framemot
Dag 20 – Vilka sporter utövar/har jag utövat
Dag 21 – Mitt favoritsmycke
Dag 22 – Det här får mig att gråta
Dag 23 – En dag jag skulle vilja uppleva igen
Dag 24 – Något som får mig att må bra
Dag 25 – Någon jag skulle vilja träffa
Dag 26 – Det här är jag rädd för
Dag 27 – Mina intressen
Dag 28 – Min favoritmusik
Dag 29 – Bilder från förr
Dag 30 – Min favorithögtid
Dag 31 – Månaden som gått

3 reaktioner på ”Månaden som gått

  1. Toppenväder! 26 grader i skuggan. Ingen kofta behövdes för oss men ta med en för säkerhets skull, man kan ju bli frusen om man solat lite mycket 😉

  2. Vad härligt! Kan tänka mig att ni längtar tillbaks. Ja, vi hoppas att det skall gå bra, men det tror jag säkert. Hur var vädret? Behöver man varmare kläder på kvällen? Typ kofta och sådär? Kram

  3. Tyckte det var en rolig lista!
    Vi var nyss på gran canaria 2 v, kom hem igår och nu längtar vi tillbaka!
    Hoppas ni får en rolig skön semester! Att åka med en så liten som Agnes blir nog rena drömmen! Hon sitter ju still 😉 Vi har varit iväg 3 ggr med Tilde och det är hur enkelt som helst, men hon är en stillsam fröken för sin ålder, så man kan slappna av 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × fyra =