Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mission 1 completed

Ja, mission nr 1 klarade vi galant. Det var att hålla lilla loppan vaken till 10.30. Hon somnade direkt när jag la ner henne vilket är perfekt. Nu får vi se hur resten av dagen artar sig.

Änsålänge har vi hunnit med att äta frukost, omorganisera lite i köket och läsa bok/gosa på köksgolvet. Älskar sådana här oplanerade mysdagar när man kan göra det som faller en in.

image

image

Nu skall jag städa toaletten. Inte för att det ”faller mig in”, utan för att det måste göras. Adjö!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta + 9 =