Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Orolig tjej

För tredje kvällen i rad vaknar Loppan en stund efter att hon somnat och är ledsen, orolig och kommer inte till ro. Vet inte riktigt vad det beror på.. Förmodligen någon ny fas. Jobbigt är det iallafall för att jag vet inte riktigt vad som är fel eller vad hon vill.. Nu verkar hon iallafall ha kommit till ro igen och jag har parkerat min rumpa i soffan. Mycket mer än så händer inte här hemma ikväll. Å andra sidan har det redan hänt en hel del. Efter middagen hann jag både med att dammsuga, damma och svabba golven. Gött att ha det nystädat inför helgen. Nu är det bara lite småplock kvar.

Imorgon blir det förhoppningsvis träning på förmiddagen. En av Emils systers kompisar Emma, som för övrigt även läser bloggen, har dragit igång lite mammaträning på Bulltofta. Helt perfekt! Får dock se hur jag känner mig imorgon och hur natten blir. Känner mig lite småförkyld, men det skall nog inte hindra att kunna röra lite på sig. Man kan ju faktiskt ta det lugnt..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex + 7 =