Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kusinbus

Brrrrh vad jag fryser! Har precis kommit hem från lekplatsen. Emils syster med familj har varit här, så först blev det lunch i form av soppa och efter lite snicksnack klädde vi på oss varmt och gick till lekplatsen. Det var svinkallt!

Nu har de åkt och emil och en sovande agnes gick för att hämta ut något paket. Jag passar på att värma mig under täcket och blunda en liten stund.

image

image

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ två = 5