Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Operation nattning

Tog en bra stund att natta lillan idag. Ja, då snackar vi jämfört med vad det brukar ta. Inte så konstigt med tanke på att det var länge sedan hon nattades hemma i sin säng som vanligt. Om jag skall vara ärlig skall det faktiskt bli lite skönt att komma in i lite hemmarutiner igen. Men nu verkar det iallafall som att hon sover.

Här hemma är det tillbaks till matrutinerna á la viktväktarna igen. Ikväll serverades det en pasta med kalkonbacon, broccoli och svamp. Blev faktiskt riktigt gott!!

Nu skall jag se om jag kan plocka fram lite kreativitet här hemma. Var på Stoff & Stil i förmiddags nämligen…

20131125_173608

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 + fem =