Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rivjärn

Godmorgon på er! Hoppas att ni sovit gott. Det har jag! Emil hade tydligen varit uppe en bra stund inatt med en ledsen liten tjej, men jag som vanligtvis är väldigt lättväckt märkte absolut ingenting. Både Emil och Agnes sussar fortfarande gott. Jag var uppe och satte i napp för lite mer än en timme sedan, men kunde inte somna om trots att jag ”behövt” det. Så här har jag legat och myst i sängen bara för att jag kan.

Ännu en morgon känns halsen som ett rivjärn. Det gör riktigt ont, så måste ta och leta upp några halstabletter. Som grädde på moset är jag totalstopp i näsan eftersom att hjärnan är full av snor. Som det kan gå..

Nä om man skulle ta och gå upp. Lite frukost och te står på menyn. Efter flera veckors matfusk är det dags att bruka allvar igen. Jag och emil skall sätta upp lite mål och när min förkylning släpper ska jag komma igång med träningen igen. Det kommer att bli mammaträning (pass) en gång i veckan plus hemmaträning. Tror att det kan bli riktigt bra. Har gett mig tillåtelse att gå upp max 3kg dessa veckor. Får se på fredag vad vågen säger. Vet att jag lagt på mig en del. Men nu skall tjuren tas i hornen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 7 = ett