Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kul kille

Dagens tandläkarbesök gick bara bra. Skulle egentligen bara röntga, men eftersom att jag skulle kallas om ett par månader igen så gjorde han en hel undersökning.

Tandläkaren jag går till är en riktig duracellkanin. Han snackar nonstop och det går så fort att man knappt kan höra vad han säger. Idag valde han dessutom att avsluta med ”Hanna, tack för att du kom. Puss puss hej.” Öhh, sa han verkligen puss tänkte jag när jag gick ut genom dörren. Men det är väl bara till att tacka och ta emot antar jag, haha!

En reaktion på ”Kul kille
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta − 4 =