Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tips tack!

Agnes är så gnällig och grinig att jag snart får kramp. Jag kan bara spekulera i vad det är som är fel. Kanske tand, kanske utveckling, kanske en fis på tvären. Vad jag dock märker tydligt är att hon vill att det skall hända saker hela tiden. Så, vad kan man hitta på med en liten Agnes? Tips tack!

3 reaktioner på ”Tips tack!

  1. Jobbigt med gnälligheten, tyvärr inga tips och verkar hon inte ha ont någonstans så gissar jag på utvecklingsfas som sker i den åldern. Lek tittutlekar och lämna rummet korta stunder så hon lär sig att du kommer tillbaka. Verkar hon ha ont av tänder så smörj med lite flytande Alvedon på tandköttet. Kram till er och fina bilder från er resa.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 + sju =