Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

För bra för att vara sant

Agnes somnade fort ikväll och sov som en stock och sa verkligen inte ett ljud under hela kvällen. Ja, fram tills det att vi skulle gå och lägga oss. Tyckte väl att det var lite för bra för att vara sant. Hon var ledsen och det gick inte att natta om henne, utan slutade med att hon fick mat.

Nu verkar det som att hon sover igen så nu skall även jag sova. Emil sover sedan en stund tillbaks. Mysigt att lyssna på hans tunga andetag.

Godnatt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 3