Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hysterisk tjej och god-lunch

Vi åt en riktigt god lunch idag. En sallad med quinoa och lax. Mums!

image

Efter lunch blev Agnes helt hysterisk. Hon var så ledsen, så ledsen och vi förstod ingenting. Ögonen var knappt öppna, tårara sprutade och hon gjorde allt hon kunde för att ta sig ur min famn. Det Kändes som att hon hade ont någonstans. Förmodligen tänderna eftersom att hon knappt velat äta idag heller. Tempen låg sådär på gränsen så hon fick lite alvedon. Testade även att stryka på lite alvedon på tandköttet. Till slut somnade hon hulkande i vår säng tätt intill mig.

Gånger som denna känner man sig sååå värdelös. Allt man vill är att få henne att vara glad och må bra. att se henne så ledsen och inte veta vad som är fel gör ont i hjärtat och ens egna tårar är inte långt borta.

Medan Agnes sov passade jag på att putsa våra fönster. De var sååå skitiga. Nu är det äntligen gjort. Före och efterbilder kommer här..

image

image

Nu är vi hemma hos Emils föräldrar. Skall hämta lite saker och sen byter vi Agnes mot Emils pappa och kör hem. Behöver hjälp med lite saker hemma i lägenheten och vi skall bära upp lite på vinden som jag och emil inte klarar av själva. Agnes får stanna hos sin farmor sålänge.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta × 5 =