Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Puré i stora lass

Idag skulle vaktmästaren i huset komma och fixa det som inte gick att fixa sist. Klockan 10 skulle hon vara här. Klockan 10.40 ringer jag till serviceannälan eftersom att hon fortfarande inte kommit. Hon är sjuk får jag veta… nämen gud vad trevligt att de meddelat det. Här hade vi kunnat sitta hela dagen och vänta. Eller snarare hittat på något mycket skojigare än att sitta här och vänta. Hrmm! Men det är inte lönt att sura.

Har spenderat förmiddagen med att fixa lite mat till agnes. Denna gång blev det lax med potatis. Har även lagt katrinplommon i blöt som skall bli katrinplommonpuré och nu skall jag ge mig på päronpuré.

I eftermiddag ska jag ta och putsa våra fönster eftersom att man knappt kan se ut, haha! Förhoppningsvis kommer en annan vaktmästare och lämnar vindsnycklarna så att vi kan hämta ner och ställa upp lite saker. Vi bor ju nämligen i ghettot där många inte kan skilja på ditt och mitt. Därför har vi inte tillgång till vårt vindsutrymme om man inte ringer och bokar nyckel.

Nu tillbaks till barnmatslagandet.

image

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × fyra =