Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Minimakeover

Just nu kör vi minimakeover i lägenheten med mycket enkla medel. Det flyttas, omorganiseras och fixas. Väldigt skönt och välbehövligt. Det är mest vardagsrummet som kommer att få synliga förändringar. För ett tag sedan fick vi en TV-bänk av min gamla klasskompis malin. Tusen tack malle! Den har nu fått komma in i vardagsrummet. Byrån i hallen fick byta plats med den i vardagsrummet. Mattan i vardagsrummet byttes ut mot en som legat på vinden i ett år eller två. Soffbordet åkte upp på vinden och två mindre bord fick följa med hem från Ikea idag. Tror att det kan bli riktigt fint. Glömde dock att ta en före-bild, men kanske har någon liggande på datorn så att ni kan få se förändringen.

Mitt i allt detta kaos hann vi med ett besök på öppna förskolan i eftermiddags. Agnes måste ju också få sitt roliga. I detta nu har hon precis fått ett bad av sin pappa. När hon somnat fortsätter vi med allt vi håller på med.

Så om ni tycker att det varit kass uppdatering idag så vet ni nu varför. Vi har haft fullt upp med annat.

image

image

image

image

image

2 reaktioner på ”Minimakeover
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 6 = ett