Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Plötsligt händer det

Ja, så är det verkligen. Agnes somnade i bilen hem igår, vid halv åtta, vi lyfte över henne i sängen och hon sov vidare. Vid halv tio var emil inne och satte i nappen, klockan ett var jag uppe på toaletten och då vaknade agnes till, jag satte i nappen och hon sov vidare till hör och häpna! KLOCKAN 8. Utan att äta. Behöver jag säga att vi är utvilade? Att hon sedan var på strålande humör imorse göt det inte sämre. Fantastiskt. Får hoppas att det håller i sig.

image

image

image

I detta nu är vi på väg mot svågertorp. En runda på stadium och en tur till ikea väntar. Emil skall kolla på längdskidsaker eftersom att han skall åka Vasaloppet nu i februari. På ikea skall vi ha lite barnsäkersaker eftersom att lillan börjar blir lite vild där hemma. Även lite piff i vardagsrummet väntar.

2 reaktioner på ”Plötsligt händer det
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 − = ett