Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Viktfredag

Goddagens! Hoppas att allt är bra med er. Nu är vi hemma från en mysig förmiddag på stan. Jag kommer verkligen att sakna att vara hemma med båda mina älsklingar. Men vi har haft väldigt bra veckor tillsammans.

Jag gjorde en invägning imorse, som jag trodde så hade jag lagt på mig lite, närmare bestämt två kilo. Känns ändå helt okej faktiskt. Under dessa fyra veckorna har jag ju faktiskt ätit allt från pizza, till smörstekta kantareller, pasta, bröd och choklad. Då kan man inte förvänta sig annat. Har funderat fram och tillbaks hur jag skall göra nu under december iom att jag redan nu vet att helgerna innehåller, julfirande, kalas och andra tillställningar som gör att jag inte kommer att kunna räka points helt hundra. Därför har jag kommit fram till att jag skall bruka 100% allvar under veckorna, medan jag på helgerna släpper lite på tyglarna. Det betyder inte att man skall trycka i sig saker, men jag kommer äta det som serveras och såklart även lite godsaker. Det känns som ett bra beslut för mig.

Jag är en person som är väldigt svart eller vit när det gäller sådana här saker. Jag måste bestämma mig hur det skall gå till, annars är det lätt att det inte blir något alls. Jag kommer att väga mig varje fredag ändå, men har inte riktigt bestämt mig om jag delar med mig av resultatet eller inte. Känner bara mig pressad då. Men i januari så är det fullt fokus på mitt stora mål igen. Då finns det inga ursäkter….
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 7