Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fullt upp

Helgen är full av skojigheter! Men först och främst måste jag säga att för andra gången denna vecka sov Agnes hela natten. Ja, med undantag för en nappisättning vid halv fyra. Klockan halv åtta slog hon upp sina blå. Så glada är vi och hoppas på att nattmatningarna närmar sig sitt slut.

Nu är vi på väg hem till emils föräldrar. Jag skall enligt tradition hem till Lindhs tillsammans med mamma för att göra årets julkransar. Kvällen spenderar vi på riseberga med räkpill och mys. Imorgon skall vi förmodligen hem en runda och fixa i lägenheten medan agnes stannar hos farmor och farfar. På eftermiddagen väntar traditionsenligt första adventspyssel med familjen Andersson. Som ni hör; massor med mys och tid med våra familjer. Härligt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − två =