Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Julafton och pappagris

Idag är det julafton igen. Denna gång hemma hos mamma och jan. Agnes har fått på julklänningen och vi är på väg mot klågerup. Skall bli kul att träffa alla.

Har spenderat förmiddagen tillsammans med Petra på burlöv center. Blev lite shopping, men inte mycket mer än så. Jag, Petra och Ann skall till Emporia på söndag, så då får vi se om det blir något mer.

Agnes är inne i en period då det bara är emil som gäller. Bara pappa, pappa och pappa. Så fort han lämnar rummet blir det pip och gnäll och sedan kryper hon efter honom. Väldigt gulligt, men ganska drygt i längden. Snart inser hon väl att mammsen är ganska bra hon med, haha!

Ha en skön kväll.

Kolla in dessa byxorna som fick följa med hem till loppsiluring.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× fyra = 12