Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Just det I och II

Har ju glömt att berätta två saker. Nummer I. Jag har bestämt mig för att gå in och jobba 1 helg i månaden från och med januari. Så den 11-12 januari jobbar jag min första helg. För er som inte vet så jobbar jag med barnkläder i en butik i Höllviken. Kan erkänna att jag inte alls är sugen, men å andra sidan tror jag att det kan vara bra. Både att få vara bara Hanna, att få använda hjärnan lite och att tjäna lite extra pengar.

Just det nummer II är att vi börjar på babysim igen i januari. Agnes, jag, Ellen och Janni. Denna gång blir det på tisdagar på Rund o Sund här i Malmö. Piggelin var helt okej, men väldigt dyrt. Så nu provar vi detta och ser vad vi tycker om det. Agnes har fått nya badbyxor. Kolla in dessa sötnosar..

bad
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 + ett =