Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Lördag hela veckan

Alltså jag är så fel på dagarna… Varje dag känns som lördag. Väldigt skönt men lite förvirrande.

Vi har haft en bra dag tillsammans alla tre. Först blev det en tur till Babyringen för att titta lite och se om de kunde hjälpa oss. De sa bara att vi skulle ringa BRIO igen och vara på dem. Sagt och gjort. Då får jag veta att inte BRIO har hand om vagnar och bilstolar längre utan att det är Britax man skall kontakta. Inget jag fick veta förra gången jag ringde. Britax hade stängt, så får prova igen i nästa vecka. Vi hittade en vagn som kändes bra som Agnes provsatt, en BRIO Smile, men inget är bestämt än. Någon som har erfarenhet av den? Eller, har ni några tips på en bra smidig vagn så tas de tacksamt emot. Kraven är att det skall vara en smidig vagn med svängbara hjul fram, fullt liggläge, mindre än den vi har (eftersom att den är svår att få in i bilen).

Efter barnvagnsbesöket åkte vi och handlade mat och sedan bar det av hemåt. Jag åkte en runda till stallet och när jag kom hem hade Emil påbörjat maten. På menyn stod testlagning av det vi skall äta på nyår. Blev väldigt gott.

Agnes sover sedan ett par timmar tillbaks och vi har nytt ätit upp resterna av osten som vi hade på vår bröllopsdag. Snart väntar sängen eftersom att jag känner mig helt slut. Vaknade med ont i halsen imorse igen. Inte okej!! När skall jag få bli frisk?!

Avslutar med en härlig video på Agnes från häromdagen. Den krypstylen är den hon kör mest på just nu och som går fortast. Vi kan kalla den för apkryp. Eller sötkryp. Vilket som!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × 9 =