Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Feber och ont i kroppen

Hela natten har jag vridit och vänt på mig. Varm, kall, kall och varm. Vaknade och hade riktigt ont i kroppen och som grädde på moset feber. Trist! Blev till att ställa in dagens planer (brunch och middag). Istället har Emil och Agnes åkt hem till emils föräldrar så att jag skulle få vila ostört. Har jag sagt innan att han är världens bästa?!

Nu har jag fått i mig lite nyponsoppa, så nu ska jag försöka blunda igen. Godnatt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 + = tre