Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Goodmorning

Hej på er! Önskade mig sovmorgon idag, men det gjorde inte Agnes. Så det är bara till att lyda och starta veckan.

I fredags fick jag ett samtal från babyproffsen i lund som ska laga vår gamla vagn. Reservdelarna skulle förhoppningsvis komma i denna veckan och då ville de gärna ha vagnen på plats i butiken så att de kunde fixa den direkt. Under tiden fick man en lånevagn. Så idag blir det nog en liten tur till lund. Eftersom att det skulle bli fint väder och jag aldrig är i lund kanske man skulle ta och lulla runt lite i stan. Ja, om jag hittar det vill säga..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett + = 4