Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lund

Jag är så lost i lund att det är pinsamt. Alltså jag menar i princip karta och kompass-lost. Men efter idag förstår jag lite bättre hur det hänget ihop. Lite!

Vagnen är nu inlämnad och jag fick låna ett nytt briochassi. Så nu kör jag med fyra fasta hjul. Lite annorlunda, men det skall nog gå bra det med. Hon hade inte många positiva ord att säga om brio överlag och inte heller om den nya vagnen som vi köpt. Lite jobbigt att höra faktiskt. Får inget svar från lekmer heller trots att jag mailade dem i förra veckan. Ena stunden vill jag ha den för att den känns bra utifrån våra behov,  och andra stunden vill jag bara skicka tillbaks skiten.

Annars har vi mest lullat runt idag. Hälsade på en tjej jag jobbat med som har butik i stan och sedan var vi även inne på Åhléns en sväng. Lunchen intogs på espresso house i form av en sallad. En mysig dag tillsammans med min fina lilla tjej. Nu är vi hemma, mellisen är i magen och det är dags för agnes att sova.

En reaktion på ”Lund

  1. haha, säg någonstans jag inte e lost i…hehe! Lokalsinne har jag inte fått.
    Jag kände detsamma om Brio faktiskt. Hade inget emot de märket innan och vi var också sugna på en brio smile, men efter 3:e barnvagnsbutiken där alla 3 försäljare var negativ till Brio så kändes de inte bra. Och så HÄR lång tid för att få reservdelar elr mejslar är under all kritik.
    Hopppas de löser sig. kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 1 = nio