Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Upp och ner

För tillfälligt är agnes inne i en period då allting är lite, hur skall man säga?! Upp och ner.. Säger man till henne då hon gör fel antingen skrattar hon åt en och tror att man leker, eller så kommer det stora krokodiltårar. Lyfter man upp henne skall det ålas och slåss. Så fort man lämnar ett rum eller sätter ner henne på golvet skall det skrikas. När hon skall sova skall det bara tramsas. Stå upp och hoppa i sängen, ta ut nappen, kasta ut nappar, krafsa på väggen. Ja, allt hon kan komma på förutom att sova, och ändå verkar hon trött. Idag tog nattningen 50 minuter vilket den inte gjort på måååånga månader.

Samtidigt så är det ju faktiskt så att hon bara är 10 månader. Så man kan ju inte förvänta sig allt för mycket. Det är inte enkelt att vara förälder. Antagligen inte att vara barn heller.

Nu låter det kanske väldigt negativt, men av 10 negativa saker finns det mer än 1000 positiva. Jag är så glad att jag får vara mamma till agnes, men det betyder inte alltid att det är enkelt.

Det bästa av allt är att jag vet att jag innan jag går och lägger mig, kommer att gå in och titta på denna fridfullt sovande lilla ängel och känna att jag skulle vilja ligga där bredvid och snusa på henne. För att inte tala om imorgonbitti då jag kommer att mötas av det finaste leendet som finns.

Lite tankar från en mör mamma såhär på kvällskvisten.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× ett = 4