Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bättre

Denna dagen kan verkligen bara bli bättre… Förmiddagen har inte varit kul här hemma. Jag som hade sett fram emot att vakna till en glad Agnes. Shi fick jag. Hon har varit så arg, skrikig och allt har varit fel. Gröt skulle hon inte ha. Hon skulle inte vara i famnen då det bara skriks och trycks ifrån och gud nåde om jag sätter ner henne, då var det krokodiltårar utan dess nåde. Jag förstår ingenting. Känner mig som världens sämsta mamma som bara vill dra täcket över huvudet.

Efter frukosten gav vi oss ut för att gå till lekplatsen en liten runda. Efter två minuter i vagnen börjades det pipas och ålas, men efter en liten stund gick det okej. Väl framme på lekplatsen var det glada miner och det var väldigt skönt att se. Det gungades, åktes kana och loppi kröp runt på upptäcktsfärd och krafsade i sanden och tittade på pinnar. Efter en bra stunds lek fick hon hoppa ner i vagnen igen där hon somnade gott. Lite tidigare än vad hon brukar, men eftersom att hon både igår och idag vaknat en timme tidigare är det nog bara bra. Nu hoppas jag att hon vaknar på bättre humör.

Idag var det egentligen sista gången på babysimmet, men eftersom att Agnes fortfarande är väldigt hostig och snorig så kände vi att det var bäst att hoppa över och låta henne bli helt frisk innan vi väljer att ta igen våra två gånger som vi missat. Istället skall vi äta lunch hemma i lugn och ro. Vid två skall loppi lämnas hos sin farmor då jag och Emil skall på bankmöte. Känns inte bra att lämna bort henne när hon är såhär, men om vi säger som så vill vi nog inte ha med henne till banken. Eller så hade hon kanske gjort succé på bankkontoret, haha!

Här kommer lite bilder från vår mysiga stund på lekplatsen..

2014-02-25 09.27.22 2014-02-25 09.28.08 2014-02-25 09.32.092014-02-25 09.33.37 2014-02-25 09.34.58 2014-02-25 09.37.40 2014-02-25 09.43.52 2014-02-25 09.46.43-1

En reaktion på ”Bättre

  1. Tråkigt att hon är så missnöjd! Även om det inte är kul att lämna bort henne sån så är farmor hennes uppvärmd… Matilda Pipsen var på besök igår.. Matilda var inte helt kry när vi lämnade dem och det kändes inte helt bra och sen blev David också sjuk..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × = 72