Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bra pass

Mötet hos banken gick bara bra och vi hade en bra känsla i magen när vi åkte där ifrån.

Nu är jag nyss hemkommen från gymmet. Det blev ett riktigt ”skönt” konditionspass idag. Ja, iallafall nu i efterhand. Började med ett löpbandsintervall som såg ut så här.

image

Tempot var egentligen ganska så lågt, men lutningen gjorde det riktigt tungt. Efter det blev det lite mage och armar. Avslutningsvis körde jag 2 km rodd och sist 10 minuter bencykling.

Lite kvällsmat ligger i magen och om inte allt för länge väntar en dusch och sedan sängen.

Godnatt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× sju = 7