Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lekmer

Alltså det här (rent ut sagt) jäääkla vagnträsket. Jag blir så trött. Igår var jag och lämnade in den gamla vagnen, så det löser sig förhoppningsvis denna veckan.

Men den nya, puh! Nu har vi haft den stående i tre veckor i vårt sovrum här hemma och fortfarande har vi inte fått någon reservdel. För nästan två veckor sedan fick jag ett mail från Lekmer där det stod att den skulle komma som i förra veckan och idag fick jag ett mail att den skulle komma denna veckan. Det stod även att vi kunde få 15% rabatt på vår nästa order…

Jag skickade tillbaks att jag föreslår att vi skickar tillbaks vagnen och att de kommer med ett datum då de kan skicka en ny vagn till oss eller så beställer vi den någon annanstans. Får helt enkelt se vad de har att komma med.. Tacka gud att vi inte har betalat den iallafall. Men är å andra sidan inte speciellt intresserad av att vara någon lagerplats till dem heller……
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 − tre =