Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Eftermiddagsdejt

Vi har haft en lugn och skön dag, jag och min lilla älskling. Vi har varit ute en sväng i den friska luften och jag gick även inom triangeln när agnes låg och sov. Hade en del presentkort kvar sedan jag fyllde år, så en skjorta och en t-shirt fick följa med hem. Man blir ju väldigt sugen på vår nu när man är i butikerna.

Vi gick även inom janni som börjat jobba igen för att säga hej.

Närsom ringer det på dörren. Sussie och lina kommer på eftermiddagsdejt. Härligt!

I övrigt så har jag börjat fundera lite på helgen som kommer. På lördag är det min överraskningsdag. Vet inte om ni kommer ihåg att jag skrev att jag i födelsedagspresent av emil fick en överraskning. Skall bli himla kul att se vad det är. Det jag vet är att det är utan agnes, att det inte är viktväktarvänligt och innehåller träning.

Hej på er!

2 reaktioner på ”Eftermiddagsdejt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 + två =