Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Viktfredag

Det går bra nu kompis, det går bra nu. Har haft en mycket bra vecka både rent mat- och träningsmässigt. Härligt nog så visade det sig på vågen denna veckan också. 1,3 kg hade jag gått ner denna veckan. Det betyder att jag har en total viktminskning på 16,8 kg. Det känns så himla bra. Jag är så glad!

Det bästa av allt är att jag idag ”tog en nolla”. Jag väger nu under 80 kg. Närmare bestämt 79,5 kg. Jag har aldrig skrivit ut siffror här innan. Mest för att jag har tyckt att det känts jobbigt. Men nu känner jag att jag kan stå för det på ett annat sätt. Vad jag vägde när jag började den 1 juli kan ni ju själv räkna ut..

Nu har jag nått två stora mål – både att gå ner totalt 15 kg och att komma under 80 kg. Nu siktar jag på 20 kg. Ingenting är omöjligt!

Här kommer den senaste tidens kurva och siffror.

image

image

8 reaktioner på ”Viktfredag

  1. Tjoho!! Vad du är grym :) Nu har det verkligen rasslat till! Härligt! Kram! Förresten, vad använder du för app?




Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 3 = tjugo fyra