Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lägenhetslös

Jaha, så var vi numera lägenhetslösa. Besiktigad och klar och nycklarna är inlämnade. Känns konstigt att aldrig mer sätta sin fot där samtidigt som det skall bli mycket skönt att ”bara” ha ett hem. Inte hem till huset eller hem till lägenheten. Bara HEM!

Kvällen har vi spenderat hemma hos lina och marcus tillsammans med sussie. Det har ätits fajitas och rabarber/jordgubbspaj. Mycket trevligt! Jag och Agnes kom dit lite tidigare och passade då på att bada i deras pool. Alltså detta lilla vattendjur. Hon är så himla rolig!

Nu skall jag kasta mig i bingen. Imorgon skall vi in till stan en sväng. Godnatt!

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre − = 0