Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rygg

Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott. Här hemma är det andra natten i rad som agnes ej ätit på natten. En nappisättning, men that’s it. Snacka om många timmars sömn i rad. Underbart!!!
Igår när jag skulle lyfta upp agnes smällde det till i ryggen. Det gjorde så sanslöst ont att jag blev alldeles yr och la mig ner på gräset. Tänkte att jag inte skulle kunna ta mig upp igen,  men efter en stund lugnade det ner sig lite och framåt kvällen tyckte jag att det kändes lite bättre även om det gjorde ont. Men nu, ajajaj! Det gör ont bara att andas, för att inte tala om hur det känns när jag rör mig.

Får helt enkelt hoppas på att den lilla damen accepterar att jag inte kan bära på henne idag.

Nu tänkte jag snart gå upp ur sängen. Får se hur det skall gå till. Loppsiluring sussar fortfarande, så jag tänkte fixa mig och packa hennes skötväska. Klockan 10 skall vi vara i stan för att fixa lite småsaker.

Hörs senare!  Kram och Godmorgon!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre + 6 =