Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Semestern har börjat

Idag jobbade Emil sin sista dag på lite över 6 veckor. Äntligen är hans semester här! Det innebär att denna lilla familj skall spendera massor med tid tillsammans. Behöver jag säga att det skall bli alldeles alldeles underbart?

Även jag tänkte ta lite semester. Inte från något jobb, utan från bloggen. Jag skriver flera inlägg dagligen och har gjort det de senaste åren. Jag tycker att det är jätteskoj, men det tar väldigt mycket tid, så jag känner att jag kan behöva ett litet break. En vecka eller två. Får väl de hur länge jag klarar, haha! Lovar iallafall att jag återkommer med massor av härliga sommarbilder på både det ena och det andra.

Nu skall jag njuta av ledighet tillsammans med min lilla familj!

Vi hörs. Kram på er

2 reaktioner på ”Semestern har börjat

  1. Det gör du alldeles rätt i.
    Njut av tiden lite extra med din lilla goding som du annars hade lagt på att skriva på bloggen.
    Kram.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 2 = fyra