Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Knack Knack

Nu knackar verkligheten på igen. Inte mig emot faktiskt. Inte med tanke på att vi har ytterligare 4 veckors semester tillsammans. Vi har faktiskt inte så mycket planer, utan skall ta det lite som det kommer vilket känns så bra! Såklart står det en hel del husfix på schemat. Vi börjar redan idag. I detta nu är vi på väg för att hämta släp och sedan skall vi hämta hem våra nya vitvaror. Yeah!

Här har ni en trött och lite snorig tjej. Ser ni hur ljus hon blivit? Helt galet!

image

En reaktion på ”Knack Knack

  1. Vad kul att läsa lite uppdateringar igen:) Misstänkte att det var nu ni var iväg på er resa därav den långa bloggpausen. Här knallar det på som vanligt, mycket jobb för min del och det känns i kroppen. Tur vi har resan inbokat i augusti att se framemot:) Ha en skön helg. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 3 = nio