Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lugnat sig

Det verkar som att lillans mage har lugnat ner sig. Hon kräktes ett par gånger till, men vid halv fyra avtog det helt och även om hon varit lite tröttare och grinig har hon ändå varit lika tramsig och spexig som vanligt. Skönt! Hoppas att det håller i sig..

Nu sover hon gott och vi fixar på här hemma. Kylen och frysen är inkopplade, likaså diskmaskinen. Tvätten är vikt och nu har jag nyss landat i soffan. Nu skall jag betala lite räkningar och sedan tror jag att jag skall börja sortera upp bilderna som togs på resan.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − = noll