Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

När vi ändå är igång

Körde hem med sakerna och sedan körde emil in till stan för att ställa tillbaka släpet. Agnes började bli grinig, så körde en tidig lunch. Efter hälften ville den lilla damen inte ha mer men tänkte att hon fick sitta kvar medan jag åt upp. Det blev grinigare och grinigare och ett, tu, tre så kräktes hon rakt ut. Yeah! Vi kör vidare på kräktemat när vi ändå är igång.

Torka upp, torka av och sedan ner i bingen. Kräk igen. Torka upp, torka av, In i duschen och ner i sängen. Kräk igen. Ja, ni förstår. I detta nu nattas hon i emils famn så får vi se om det lugnar ner sig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + sju =