Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Carpe Diem

Agnes har sovit lugnt och gott hela natten fram till klockan sex. Då fick hon välling, men jag insåg ganska fort att hon inte skulle somna om igen efter diverse nattningsförsök. Bara till att hoppa ur sängen. Carpe Diem!

Emil sov vidare, jag tömde diskmaskinen (som för övrigt verkar fungera – Tjohoooo!) Och Agnes la en riktigt vidrig blöja. Kanske var det därför hon inte kunde somna om. Efter att vi bytt den var det mammigt. Hon la sig mot min axel och pillade på håret i nacken som hon brukar, så vi satte oss ner och mös en stund i soffan. Insåg att jag sitter i vårt nya hus i vårt vardagsrum med vår dotter på magen. Livet blir inte mycket bättre än så, trots att klockan är 6.45 en lördag. Kände att hennes andetag blev tyngre och tyngre,  så gick upp och la henne i sin säng och här är vi nu. Fortfarande tyst från loppis sida och emil andas tungt här bredvid. Nu skall även jag se om jag kan slumra en liten stund.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 + = tio