Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rise and shine

Jovisst, ännu en tidig morgon hemma hos appelgrens. Man tackar! Emil sover fortfarande eftersom att han inte mådde så bra. Jag och loppi gör lite allt och ingenting. Har ätit frukost, tömt diskmaskinen, tvättat lite av de nya handdukarna och i detta nu går agnes runt och måttar lite med tumstocken . Vad hon mäter? Tja, lite allt möjligt. Sin mössa, hur stor hennes mun är och hur långt ett finger kan vara.

Vi utforskar också hur konstigt det låter när man håller för näsan när man pratar. Jättekonstigt! Vi har även hittat naveln. Jättekonstigt även det. Ett hål mitt på magen. Lyckan när man hittar den är enorm! Som ni hör det händer en hel del revolutionerande saker här hemma idag!

image

image

image

image

image

image

image

2 reaktioner på ”Rise and shine

  1. Söta Agnes! Vad duktig hon är på att utforska och fantastiskt vad mycket man kan lära sig på en morgon 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 7 = noll