Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Polarn o Pyret

Så, nu till min lilla hemlighet som jag äntligen kan avslöja för er. Jag har fått nytt jobb. Och inte vilket jobb som helst. Från och med den 1 september hittar ni mig på Polarn o Pyret på Triangeln. Det skall bli så himla skoj och jag ser verkligen fram emot nya utmaningar. Som ni förstår är jag väldigt glad. Livets pussel börjar falla på plats. Emil, Agnes, hus, familj, vänner och nu nytt jobb. Tacksam är bara förnamnet!

Imorgon åker jag ner till Höllviken för att lämna tillbaks nycklar osv så att jag sedan kan lämna det bakom mig. Efter det har jag två månaders mammaledighet kvar som jag skall njuta av till tusen och sedan väntar verkligheten. En ny verklighet.

Kan ju samtidigt passa på att berätta om Polarn o Pyrets nya samarbete med Kavat som offentliggjordes i förra veckan. Från och med i augusti kommer man i utvalda Polarn o Pyret-butiker hitta delar ur Kavats sortiment. Häftigt!!

pop

 

 

7 reaktioner på ”Polarn o Pyret

  1. Hanna, ja jag trivs bra med jobbet och att vara med när föräldrarna har sin stora stund i livet:) Däremot är det intensivt att jobba heltid och 3 skift:( Nu kommande 2 veckor är jag inte mycket ledig:( Kram

  2. Åh vad roligt, grattis till ditt nya jobb! Måste vara en härlig affär att jobba i:) Kram

  3. Grattis än en gång Hanna!
    Lämna nycklarna med bestämda steg… Du vet vad jag menar 😉
    Vi kommer i sommar och hälsar på!
    Kram.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× ett = 8