Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sommarbär

Godkväll! Hoppas att allt är bra med er. Med oss är det bara fint. Sitter i soffan och har nyss ätit lite jordgubbar med mjölk. Bär kan vara något av det godaste som finns, så nu på sommaren gäller det att passa på att njuta av det goda.

Innan ikväll när det var dags för Agnes att sova så drog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en kvällspromenad. Helt fantastiskt väder. Väl hemma så sov Loppan gott, så vi gav oss ut i trädgården för lite trädgårdsjobb. Häftig känsla att man fixar och donar i sin egen trädgård. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att allt detta händer. Att vi har ett hus. Underbart är vad det är. Det bästa av allt är att jag får dela det med Emil och Agnes.

Nu väntar snart sängen och imorgon skall jag iväg till Svedala på förmiddagen för att ta cellprov. Kul? Nej, inte direkt. Viktigt? Mycket!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex × = 6