Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

5 kg

Körsbärsträdet fortsätter att leverera. Jag är som en liten hamster,  så att låta alla mogna körsbär bara hänga kunde jag verkligen inte. Vi la en halvtimme på att plocka och fick ihop 5 kilo. Helt galet! 4 kilo frös vi in och det sista kilot fick följa med så att vi kan snaska på dem.

Nu är vi på väg. Agnes gick ut hårt med de coola brillorna på, men energin tog slut och hon somnade ganska så fort. Hoppas på att resan upp skall gå bra och att vi slipper skrikfest à la bil.

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − = tre