Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Packelipack

Godmorgon! Här hemma packas det för fullt. Ett par dagar i stugan väntar. Skönt? Minst sagt!! Inga måsten och bara vara. Blir inte bättre än så. Min förhoppning är att det skall finnas lite smått och gott att plocka i skogen. Blåbär, smultron och kantareller. Eller varför inte lite hallon?

Agnes har gått runt i sina stövlar hela morgonen. Vet inte om hon hoppas på regn eller vad det är. Det gör inte jag iallafall!!!

Nu åter till packningen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 3 = fem