Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Kosta

Goddagens! Nu är vi på väg hem från Kosta. En riktig besvikelse om jag skall vara ärlig. Inte alls som när vi var där sist. Hoppades på att hitta lite till agnes, men icke. Istället blev hon den enda som inte fick något. Till mig blev det en ny sport-bh och två par löparstrumpor, till emil ett par löparstrumpor,  men det vet han inte om än.

Nu skall vi hem och njuta av det fantastiska vädret, för vilket väder vi haft dessa dagarna! Sol och 27-30 grader varje dag. Så härligt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − = fem