Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Orolig tjej och planeringsfreak

Godkväll! I detta nu sitter jag på vår uteplats med datorn i knät och lyssnar på fåglarnas kvitter. Emil är ute och springer och när han kommer tillbaks väntar lite jordgubbar. Vilken kväll!!

Agnes somnade som vanligt vid halv åtta, men vaknade efter bara en liten stund och var orolig. Tror att det är värmen som störde henne eftersom att det är väldigt varmt på vår ovanvåning. Ändå har vi alla fönster öppna, fläkten igång och Loppi sover i bara blöja. Men efter ytterligare lite välling och klappar från sin mamma verkar det som att hon kommit till ro med tanke på att hon inte sagt ett ljud sedan jag lämnade henne.

Så, vad hittar jag på? Jo, det skall jag berätta. Planeringsfreaket i mig är igång. Fick mitt första schema från Polarn o. Pyret, så sitter och ser över hur det kommer att se ut pendlingsmässigt och hur Agnes förskoleschema skall se ut. Känns konstigt och overkligt, men samtidigt väldigt kul! Det jag saknar nu är en bra kalender, så det skall införskaffas inom det närmsta.

Nu kom min fina älskling tillbaka. Dags för något av det godaste som finns. JORDGUBBAR!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 3 = tjugo ett