Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

New in – POP

Hej på er! Nu har jag varit en runda inne på mitt nya jobb och köpt lite smått och gott. Agnes förskolestart närmar sig med stormsteg och det gäller att vara ute i god tid. Eller snarare – jag tycker om att vara ute i god tid!

Blev en hel del rea-fynd, men också lite annat. Den nya vindfleecen för säsongen hade kommit in i dagarna och en sådan var given. Här kommer lite bilder på dagens inköp.

Mest nöjd med? Vindfleecen, helt klart!!! Så fin i färgen!

image

image

image

image

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + ett =