Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Bakdags

Godkväll! Hoppas att ni haft en skön dag i detta fantastiska väder. Vi har spenderat eftermiddagen och kvällen hos lina och marcus tillsammans med hennes syster Anna och hundarna. Eftermiddagen har bjudit på bad, fika, massa snack, bus och grillat. Fantastiskt att ha så fina vänner en gata bort. Nu är vi nyss hemkomna, Agnes ligger i sängen och somnar förhoppningsvis snart, jag skall sätta igång med bakningen och Emil skall ut och springa. Fullt ös som ni hör – allt är som vanligt hemma hos Appelgrens.

Hörs sen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem + 7 =