Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Melon x2

Godkväll i värmen! Vår ovanvåning just nu, eller nej, hela huset är olidligt varmt! Vi har varit ute i princip hela dagen. Först ett par timmar hemma hos pappa och anna, sedan en timme hos lina innan vi gick hem för att äta middagar, sedan gick vi bort till lina igen och snackade lite skit. Behöver jag säga att det är så skönt att ha dem nära?!

I detta nu håller jag på att natta agnes. Verkar som att hon sover,  så ska gå in och titta till henne snart.

Här kommer två bilder på dagens melontjej. Först melon till mellis hemma hos pappa och sedan melon till efterrätt hos tant lina.

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− fem = 1